Dagens spill onsdag

Onsdag_Harry Kane, Tottenham

Foto: Bildbyrån

162 Tottenham – Crystal Palace  |  H  |  1,48
168 Chelsea – Brighton & Hove Albion  |  H  |  1,27
Totalodds: 1,88

London-derby. Tottenham med selvmål i siste minutt borte mot Liverpool søndag og nå er Champions League-plassen i skikkelig fare. Eric Dier, Serge Aurier og Harry Winks manglet. 1-0-seier og 0-2-tap i omvendte møter denne sesongen, 5-2-1 på de åtte siste tilsvarende oppgjørene. Crystal Palace dominerte stort i 2. omgangen hjemme mot Huddersfield lørdag og avgjorde med to sene mål. Åtte poeng ned til streken. Mamadou Sakho er fortsatt skadet. Vi tror Tottenham åpner med seier i sin nye storstue.

Chelsea har ett poeng opp til Champions League-plass. Søndag var laget i trøbbel borte mot Cardiff, men avgjorde med to sene scoringer. Ethan Ampadu og Davide Zappacosta manglet. 2-1-seier i det omvendte møtet 16. desember, 2-0-seier i tilsvarende oppgjør forrige sesong. Brighton med 0-1-tap i en jevnspilt hjemmekamp mot Southampton lørdag. 0-1-5 borte før Crystal Palace ble slått i siste forsøk. Beram Kayal, Florin Andone og Pascal Groß trøbler. Her spiller vi H-en!