Dagens spill mandag

Mandag_Emmanuel Iyoha, Erzgebirge Aue (2)

Foto: Bildbyrån

246 Erzgebirge Aue – SG Dynamo Dresden  |  U  |  3,10

Erzgebirge Aue med to seirer før det ble 1-5-smell borte mot Holstein Kiel sist. Der kom laget under 0-2 allerede før ti minutter var spilt. Vertene ligger rett under midten av tabellen og ser ut til å gå mot en sesongavslutning uten det helt store å spille for. Jevne 5-4-4 med 15-15 i total målforskjell på hjemmebane i ligaen denne sesongen. 1-1 i det omvendte møtet 19. oktober etter to tidlige scoringer, 5-4-1 på de ti siste tilsvarende oppgjørene. Dynamo Dresden var først ut med å bytte trener i 2. Bundesliga denne sesongen. Maik Walpurgis tok over 11. september, men fikk sparken 24. februar. Cristian Fiél styrer nå skuten og har åpnet med to poengdelinger foran hjemmefansen. Det skiller dermed fem poeng ned til streken. Utligning fire minutter før slutt hjemme mot Magdeburg sist. U-en spilles i et åpent oppgjør.