Dagens spill tirsdag

Tirsdag_Alvaro Morata, Spania. Foto Vegard Wivestad Grøtt, Bildbyrån

Foto: Vegard Wivestad Grøtt, Bildbyrån

102 Malta – Spania (2-0)  |  H  |  7,25
110 Italia – Liechtenstein (o/u 5.5)  |  Over  |  2,25
Totalodds: 16,31

Gruppe F i EM-kvalifiseringen. Etter 1-8-24 på de 33 siste landskampene slo Malta til med 2-1-seier da gruppespillet åpnet med hjemmekamp mot Færøyene lørdag. Det var første seier siden en treningskamp mot Ukraina i 2017. 1-4-4 etter at Ray Farrugia tok over som landslagssjef. Han ledet vertene til sisteplass i gruppen sin i Nations League. Andrew Hogg (k), Clayton Failla (mb), Alfred Effiong (a) og Luke Gambin (a) er ikke med her. Dette er første gang disse nasjonene møtes siden 1997. Spania endte på 2. plass bak England i Nations League-gruppen sin. Nå er spillere som Isco og Koke droppet. Veteran Jesús Navas er tilbake. Fabián Ruiz (mb) var med som potensiell debutant, men måtte trekke seg fra troppen med skade. Sergio Canales (mb) og Jaime Mata (a) debuterte da Norge ble slått 2-1 lørdag etter straffemål 19 minutter før slutt. Her frister både under 2,5 mål til 4,25 i odds samt at Spania vinner med maks ett måls margin til hele 7,25 i odds.

Gruppe J i EM-kvalifiseringen. Italia med 4-4-2 på ti landskamper etter at Roberto Mancini tok over som landslagssjef. 2. plass bak Portugal i Nations League-gruppen etter fire jevne og målfattige oppgjør. 2-0-seier hjemme mot Finland lørdag. Der var 36 år gamle Fabio Quagliarella tilbake på landslaget for første gang siden 2010. Sampdoria-spissen er toppscorer i Serie A denne sesongen. Alessandro Florenzi (f) og Federico Chiesa (a) har trukket seg fra troppen med skade, Mario Balotelli (a) er ikke med tross en flott start hos Marseille. 5-0-seier hjemme og 4-0-seier borte mot dagens motstander i forrige VM-kvalifisering. Liechtenstein ansatte islandske Helgi Kolviðsson som ny landslagssjef i desember. Han debuterte med 0-2-tap hjemme for Hellas lørdag. Philippe Erne (a) har trukket seg fra troppen til denne kampen med skade. Vi satser på målfest i Italia.

 

Tips har levert sport og spillavis siden 1947. Bli abonnent i dag, velg mellom papir- og e-avis: