Dagens spill søndag

Søndag_Fredrik Pålerud, Kongsvinger

Foto: Bildbyrån

28 Kongsvinger IL – Notodden  |  H  |  1,75
30 Bodø/Glimt – Rosenborg  |  U  |  3,50
Totalodds: 6,13

Kongsvinger styrte inn til en godkjent 8. plass forrige sesong. Siden den gang har sentrale Fredrik Sjølstad og Niklas Castro dratt til henholdsvis Molde og Aalesund. I treningskampene har det blitt åtte strake tap. 2-0-seier hjemme og 2-1-seier borte mot dagens motstander i fjor. Notodden spurtet da godt og tok 12. plassen. Stort sett samme mannskap som skal spille denne sesongen. Erlend Hustad er solgt til Brann, men blir i klubben frem til 1. august. Vi tror Kongsvinger åpner med seier foran hjemmefansen.

Bodø/Glimt avsluttet forrige sesong med ni ligakamper på rad uten seier. Nå har Emil Jonassen, Martin Bjørnbak og Kristian Fardal Opseth reist, men det har sett bra ut i vinter med åtte seirer på ni treningskamper. 1-2-1 på de fire siste tilsvarende oppgjørene som alle har vært jevnspilte. Rosenborg med nytt seriegull i fjor og er igjen de flestes gullfavoritt. Noe usikkerhet med ny trener og tre strake 0-1-tap i treningskamper før Norrköping ble slått 3-0. Vi satser på at historikken gjentar seg og forsøker U-en til 3,50 i odds.