Dagens spill lørdag

Lørdag_Andros Townsend, Crystal Palace

Foto: Bildbyrån

10 Brighton & Hove Albion – Southampton  |  U  |  3,00
11 Crystal Palace – Huddersfield Town  |  H  |  1,45
Totalodds: 4,35

Møte mellom to av Premier Leagues sydligste klubber. Etter en tung periode har Brighton slått tilbake med to ligaseirer på rad samt straffeseier borte mot Millwall i cupen. 2-2 i det omvendte møtet 17. september, 0-1-tap her i ligacupen 28. august. Southampton ligger to poeng over nedrykksstreken. Beram Kayal, Davy Pröpper, Florin Andone og Pascal Groß trøbler. Shane Long, Michael Obafemi, Danny Ings og Mario Lemina trøbler med skader. U-en forsøkes i et åpent oppgjør.

Fem poeng ned til streken for Crystal Palace som igjen sviktet foran hjemmefansen med 1-2-tap for Brighton i siste ligakamp. Sist ble det tap for Watford i cupen. Aaron Wan-Bissaka, Wilfried Zaha, Bakary Sako og Mamadou Sakho trøbler. 1-0-seier i det omvendte møtet 15. september. Nedrykket kommer stadig nærmere for tabelljumbo Huddersfield som nå har 16 poeng opp til sikker plass. Det hjelper heller ikke at skadelisten før denne teller ni navn. Alt annet enn hjemmeseier her vil være en stor overraskelse.