Dagens spill lørdag

Lørdag_Luka Modrić, Real Madrid

Foto: Bildbyrån

146 Real Madrid – Barcelona (o/u 3.5)  |  Over  |  2,25

Sesongens fjerde «El Clásico»-oppgjør. Real Madrid med 1-1 borte mot dagens motstander i cupen 6. februar. I onsdagens returoppgjør her hjemme gikk det imidlertid helt galt med 0-3-tap. Der misbrukte vertene flere sjanser før pause og kollapset så i 2. omgangen. En friskmeldt Isco (mb) var ikke med i troppen. Marcos Llorente (mb) er fortsatt skadet mens Nacho (f) er suspendert i denne kampen. I ligaen skiller det ni poeng opp til katalanerne og det er dermed kun seier som gjelder i denne kampen. 1-5-smell i det omvendte ligamøtet 28. oktober. Lionel Messi med sitt 50. hattrick da Barcelona slo Sevilla lørdag. Der var Samuel Umtiti (f) tilbake. Han ble sittende på benken i onsdagens cupmøte der Luis Suárez satt inn to scoringer. Thomas Vermaelen (f), Arthur (mb), Jasper Cillessen (k) og Rafinha (mb) manglet igjen. Vårt valg her blir over 3,5 mål til 2,25 i odds.