Dagens spill tirsdag

Tirsdag_David de Gea, Manchester United

Foto: Bildbyrån

46 Manchester United – Paris Saint-Germain (o/u 3.5)  |  Under  |  1,45
56 Roma – FC Porto (o/u 3.5)  |  Under  |  1,30
Totalodds: 1,89

Første møte i 1/8-finalen i Champions League-sluttspillet. Manchester United med 10-1-0 på elleve kamper etter at Ole Gunnar Solskjær tok over som manager. Paul Pogba med to scoringer i 3-0-seieren borte mot Fulham lørdag. Victor Lindelöf (f), Matteo Darmian (f), Antonio Valencia (f) og Marcos Rojo (f) sto over med skader. 2. plass i gruppe H bak Juventus. Da hadde vertene 1-1 i total målforskjell på tre hjemmekamper. Tap for Sevilla i første sluttspillrunde forrige sesong. Paris Saint-Germain har historikk for å skuffe stort i disse sluttspillene. Forrige sesong røk gjestene ut direkte mot Real Madrid. 1. plass i gruppe C to poeng foran Liverpool. Det eneste tapet kom borte mot sistnevnte. Leandro Paredes (Zenit) er ny i troppen. Edinson Cavani (a) ble skadet i 1-0-seieren hjemme mot Bordeaux lørdag. Fra før er Neymar (a) ute i to måneder. Vårt valg her blir under 3,5 mål til 1,45 i odds.

Første møte i 1/8-finalen i Champions League-sluttspillet. Roma tok 2. plassen tre poeng bak Real Madrid i gruppe G etter tre seirer og tre tap. Her hjemme ble det to storseirer samt 0-2-tap for den spanske giganten. Forrige sesong gikk vertene til semifinalen i denne turneringen.  I det sluttspillet vant man alle tre hjemmekampene, men tapte alle tre bortekampene. Ingen endringer i troppen. Diego Perotti (a), Cengiz Ünder (a), Robin Olsen (k) og Kostas Manolas (f) manglet i 3-0-seieren borte mot Chievo fredag. 1-1 borte og 0-3-tap hjemme mot dagens motstander i Champions League-kvalifiseringen i 2016. Porto topper fortsatt tabellen i Portugal, men kommer fra to skuffende poengdelinger på rad. De to siste sesongene har gjestene røket ut i den første sluttspillrunden i denne turneringen. 5-1-0 i gruppe D, poengdelingen kom i åpningskampen borte mot Schalke 04. Også her forsøker vi et underspill.

 

Tips har levert sport og spillavis siden 1947. Bli abonnent i dag, velg mellom papir- og e-avis:
https://www.tipsavisen.no/bestill-abonnement/