Dagens spill søndag

Søndag_Gabriel Jesus, Manchester City

Foto: Bildbyrån

202 Valencia – Real Sociedad  |  H  |  1,85
206 Manchester City – Chelsea  |  H  |  1,47
Totalodds: 2,72

Uavgjortspesialist Valencia med sesongens tolvte poengdeling da tidlig 2-0-ledelse ble til 2-2 borte mot Barcelona lørdag. Der sto Mouctar Diakhaby (f), José Luis Gayà (f) og Gonçalo Guedes (mb) over med skader. Cupkamp borte mot Real Betis torsdag. 1-0-seier i omvendte møte, 2-0-5 på syv siste tilsvarende oppgjør. Real Sociedad med syv kamper på rad uten tap. Jon Bautista (a), Andoni Gorosabel (f) og Martín Merquelanz (mb) er fortsatt ute med skader. Vi tror hjemmebanefordelen fort kan bli avgjørende her.

Manchester City overtok tabelltoppen onsdag med scoring i slutten av hver omgang borte mot Everton. Benjamin Mendy (f), Vincent Kompany (f) og Claudio Bravo (k) manglet. 0-2-tap i det omvendte møtet 8. desember, 2-0-seier i Community Shield 5. august. Etter to ligatap slo Chelsea tilbake med 5-0-seier hjemme mot tabelljumbo Huddersfield lørdag. Gonzalo Higuain og Eden Hazard med to scoringer hver. Gjestene har fortsatt helt skadefri tropp. Manchester City blir som vanlig store favoritter.