Dagens spill fredag

Fredag_Nabil Fekir, Lyon

Foto: Bildbyrån

37 Lyon – Stade Reims  |  H  |  1,40
40 CF Cadiz – Granada  |  H  |  2,20
Totalodds: 3,08

Lyon kjemper om 2. plassen bak suverene Paris Saint-Germain. 5-3-1 på de ni siste ligakampene, tapet kom hjemme mot Rennes i starten av desember. Lørdag gjorde laget jobben med 2-0-seier borte mot Bourges Foot fra nivå fem i cupen. Der avgjorde man med to mål etter pause. Tirsdag ble det imidlertid skuffende hjemmetap for Strasbourg i ligacupen. Der var Nabil Fekir (a), Memphis Depay (a) og Maxwel Cornet (a) tilbake. Lucas Tousart (mb), Amine Gouiri (a) og Rafael (f) trøbler fortsatt med skader. 0-1-tap i det omvendte møtet 17. august. Reims ligger rett over midten av tabellen. 1-4-3 på de åtte siste bortekampene, seieren kom mot Rennes i slutten av oktober. To kjappe scoringer rett etter at halvtimen var passert sikret avansement i cupen hjemme mot Lens søndag. Vertene blir store favoritter foran hjemmefansen.

Cádiz radet opp syv strake ligaseirer fra 28. oktober til 9. desember før det ble bortetap i toppkampen mot Málaga etter baklengsmål 20 minutter før slutt. Vertene slo så direkte tilbake med 3-0-seier hjemme mot sterke Deportivo La Coruña, før det igjen gikk galt på fremmed gress søndag. I toppkampen borte mot Osasuna tok laget tidlig ledelsen, men slapp inn to mål før pause. To poeng skiller opp til opprykkskvalifisering. Her hjemme kom det eneste tapet mot Alcorcón 23. september og de fem siste kampene har endt med seier. 1-0-seier hjemme og 1-2-tap borte mot dagens motstander forrige sesong. Granada har tapt kun tre ligakamper denne sesongen og topper tabellen poenget foran Albacete. 3-4-1 på de åtte siste ligakampene med magre 8-6 i total målforskjell. I toppkampen forrige fredag utlignet laget på straffespark et knapt kvarter før slutt. Hjemmesterke verter får tipset.