Dagens spill torsdag

Torsdag_Lars Unnerstall, VVV-Venlo. Foto Bildbyrån

Foto: Bildbyrån

231 Feyenoord – VVV-Venlo  |  B  |  11,00

Feyenoord med 9-2-1 på de tolv siste ligakampene og holder 3. plassen. Ti poeng skiller opp til tabelleder PSV Eindhoven. Søndag ble vertene første lag som tok poeng fra sistnevnte denne sesongen med 2-1-seier her etter to tidlige scoringer. Luis Sinisterra (a) ble klar, Eric Botteghin (f) og Ridgeciano Haps (f) manglet. Tapene denne sesongen har kommet borte mot Ajax og De Graafschap. 1-1 hjemme og 0-1-tap borte mot dagens motstander forrige sesong. VVV Venlo med ett poeng på fire bortekamper etter 1-4-smell mot Heracles søndag. Der manglet skadde Danny Post (mb), Tristan Dekker (f) og Roel Janssen (f). Peter van Ooijen (mb) soner fortsatt for utvisningen i 2-2-kampen hjemme mot AZ Alkmaar. Gjestene ligger rett over midten av tabellen, men har ikke vunnet på fremmed gress siden midten av september. 11,00 i borteodds synes likevel høyt.