Dagens spill lørdag

Lørdag_Seamus Coleman, Everton. Foto Bildbyrån

Foto: Bildbyrån

61 Everton – Brighton & Hove Albion  |  H  |  1,63
100 Stabæk – Kristiansund BK (0-1)  |  H  |  3,40
Totalodds: 8,78

Everton med tre ligaseirer på rad før det ble 1-2-tap borte mot Manchester United søndag. James McCarthy (mb) trøbler fortsatt, ellers ingen problemer i vertenes tropp. 1-1 borte og 2-0-seier hjemme mot dagens motstander forrige sesong. Brighton med tre strake seirer etter en tung start på sesongen. Glenn Murray med sitt 100. mål for klubben i 1-0-seieren hjemme mot Wolverhampton lørdag. Davy Pröpper (mb) og Pascal Groß (mb) er fortsatt ute med skader. Vertene blir klare favoritter foran hjemmefansen.

Tre runder før slutt ligger Stabæk på direkte nedrykksplass. To poeng skiller opp til Lillestrøm og kvalifisering. Fire på rad uten seier etter 1-1 borte mot Bodø/Glimt søndag. Der ledet laget til fem minutter gjensto og har dermed fortsatt ikke vunnet på fremmed gress denne sesongen. Hugo Vetlesen var tilbake fra skade og tok plass på benken. Aboubakar Keita var med fra start, Steinar Strømnes manglet. 4-3-2 på de ni siste hjemmekampene etter 1-2-tap for Brann her sist. 0-1-tap i det omvendte møtet 6. mai, 1-4-tap i tilsvarende oppgjør forrige sesong.  Kristiansund har gjennomført en strålende sesong og holder 7. plassen. Hjemme mot tabelljumbo Sandefjord søndag kom den tredje strake seieren. Der kom laget under 0-1, men slo tilbake med tre scoringer. Ustabile 4-0-4 på de åtte siste bortekampene. Vi setter en klar motivasjons-H.