Dagens spill fredag

Fredag_Michael Morrison, Birmingham. Foto Bildbyrån

20 Birmingham City – Swansea City  |  U  |  3,05

Birmingham sesongåpnet med 2-2 hjemme mot Norwich. Der ledet laget to ganger, men seieren røk i siste minutt. Tidlig baklengsmål ble avgjørende borte mot Middlesbrough lørdag. Craig Gardner (mb) ble utvist syv minutter før slutt og startet soningen mot Reading i ligacupen tirsdag. Der gjorde manager Garry Monk elleve endringer i lagoppstillingen, men fikk lenge til lite og det endte med nytt tap.  Lee Camp debuterte, Isaac Vassell (a) er skadet. Jonathan Grounds er nå sendt på utlån til Bolton. Dette er første gang disse lagene møtes i ligaen siden 2013/14-sesongen. Graham Potter har fått en strålende start som Swansea-manager. Avgjørelse fem minutter før slutt borte mot Sheffield United før Preston ble slått lørdag. Der misbrukte waliserne tidlig straffespark. Declan John venter fortsatt på å debutere etter overgangen fra Rangers. Merk at gjestene hadde spillefri i midtuken. U-oddsen frister mest.