Dagens spill fredag

9 Vejle BK – Hobro IK  |  B  |  2,85
21 Sønderjyske – AaB (1-0)  |  B  |  6,20
Totalodds: 17,67

Ligaåpning i Danmark. Vejle er tilbake i Superligaen for første gang på ni år. Vertene gikk til topps i 1. divisjon forrige sesong. Fin oppkjøring til den nye sesongen der Allan Sousa har scoret fire mål. 0-1-tap i generalprøven mot Eintracht Braunschweig lørdag. Der sto Nicolaj Madsen (mb) og Kerim Memija (f) over med skader, men i hvert fall sistnevnte ventes å rekke denne kampen. Her ventes det en vanlig 3-5-2-formasjon der nyinnkjøpte Emmersón kan ta plass i forsvaret. Mandag ble den svære spissen Gustaf Nilsson hentet fra Brøndby IF. 0-3-1 på de fire siste tilsvarende oppgjørene. Hobro har ansatt Allan Kuhn som ny trener etter 9. plass forrige sesong. Siden har Mads Justesen lagt opp, mens Bjørn Kopplin og Quincy Antipas har reist. Julian Kristoffersen og Alexander Molberg er hentet inn. Tap for Viborg og Vendsyssel i de siste treningskampene. Jonas Brix-Damborg (mb) manglet med skade. Gjestene får et forsiktig tips.

SønderjyskE var med i nedrykksspillet forrige sesong, men var aldri i reell fare for å måtte ta turen ned en divisjon. Store endringer i troppen denne sommeren. Mikael Uhre (Brøndby), Simon Kroon (FCM), Emil Scheel (Viborg), Sakari Matilla, Capser Olesen og Mikkel Hedegaard er alle borte. Johan Absalonsen er tilbake i danske fotball etter ett år i Australia. Det stiller seg store forventninger til Matt Lieder som scoret 30 mål på 31 kamper for FC Eindhoven. Tre seirer på fire treningskamper, inkludert mot regjerende mester Midtjylland tyder på at årets sesong kan bli langt bedre.  0-2-3 på de fem siste tilsvarende oppgjørene. AaB endte på 5. plass forrige sesong. I mesterskapsspillet ble det kun to seirer på ti kamper etter store problemer offensivt. Nøyaktig samme tropp skal forsøke seg nå og problemene har fortsatt i treningskampene. Patrick Kristensen (f), Marco Ramkilde (a), Frederik Børsting (mb) og Kasper Pedersen (f) trøbler med skade, Edison Flores (mb) har fri etter VM. Vi satser på minst tomålsseier til gjestene.