Dagens spill tirsdag

Tirsdag_Eiji-Kawashima-Japan.jpg

17 Colombia – Japan (o/u 1.5)  |  Under  |  2,85
23 Polen – Senegal (o/u 1.5)  |  Under  |  2,62
Totalodds: 7,47

Åpningskamp i gruppe H. Colombia røk mot Brasil i kvartfinalen for fire år siden. I år har det blitt 3-2-seier mot Frankrike, 0-0 mot Australia og 0-0 mot Egypt i tre treningskamper. Knallsterk tropp med David Ospina bakerst, Davinson Sanchez og Yerry Mina i forsvaret samt James Rodriguez, Radamel Falcao og Juan Cuadrado offensivt. 4-1-seier mot dagens motstander i gruppespillet i VM for fire år siden. Da endte Japan sist i gruppen med kun ett poeng på tre kamper. Japanerne tippes sist av de fleste også denne gangen. Det betyr på ingen måte at man er sjanseløse med tanke på avansement. Masse rutine i Keisuke Honda, Shinji Kagawa, Shinji Okazaki og Maya Yoshida. Etter 0-1-4 på fem landskamper ble det 4-2-seier i generalprøven mot Paraguay i Østerrike forrige tirsdag. Vi tror på en målfattig forestilling.

Åpningskamp i gruppe H som av mange er tippet som den mest åpne gruppen. Hos Polen handler mye naturlig nok om superstjerne Robert Lewandowski. Han slo til med 16 scoringer i kvalifiseringen og har i flere sesonger nå scoret på bestilling for Bayern München i alle turneringer. 2-2 mot Chile og 4-0-seier mot Litauen i VM-oppkjøringen. Dette er første gang disse nasjonene møtes. Offensiv profil også hos Senegal i Liverpools Sadio Mane. Det er imidlertid ikke bare offensiv styrke som gjelder, defensivt er Napolis Kalidou Koulibaly en nesten like stor profil. Landslagssjef Aliou Cissé var kaptein da laget imponerte stort med kvartfinaleplass i VM i 2002. Målfattige U-er mot Usbekistan, Bosnia-Hercegovina og Luxembourg før det ble 1-2-tap for Kroatia. I generalprøven forrige mandag ble det 2-0-seier mot Sør-Korea i Østerrike. Også her satser på vi på scoringer.