Dagens spill lørdag

Lørdag_Lionel Messi, Argentina

50 Argentina – Island (o/u 2.5)  |  Over  |  2,05

Argentina var særdeles nær å vinne VM for fire år siden, men det endte med 0-1-tap etter ekstraomganger mot Tyskland i finalen. Siden har det blitt to straffetap for Chile i Copa America og Lionel Messi savner dermed fortsatt sin første store internasjonale tittel med landslaget. Trøbbel også i VM-kvalifiseringen før nettopp Messi tok ansvar med hattrick borte mot Ecuador i siste runde. Sammen med Paulo Dybala, Gonzalo Higuain, Sergio Aguero og Angel di Maria har argentinerne en fantastisk angrepsrekke å by på. 4-0-seier mot Haiti før generalprøven mot Israel ble avlyst. Dette er første gang disse nasjonene møtes. VM-debutant Island har blitt hele verdens lille favorittlag etter å ha vist fantastisk fremgang de siste årene. Tøff kvalifiseringsgruppe, men islendingene leverte igjen og gikk til topps i konkurranse med Kroatia, Tyrkia og Ukraina. Vi tror på scoringer!