Oppdaterte oddssider

Vi har tatt en skikkelig runde på alle spillsidene våre og er i dag stolte av å kunne presentere våre nye oppsett med mer og bedre informasjon enn noen gang tidligere!

Oddstipping er i stadig utvikling og med opptil 300 spesialspill på hver eneste fotballkamper er det ikke lenger nok med en tabell og siste resultater. Vi i TIPS er derfor stolte av at vi fra og med fredag kan vise leserne våre nye odds- og tippesider. Når det gjelder tippekupongene har vi fått på plass tabellinjer også for pause som var sterkt ønsket. På oversikten over alle Norsk Tippings 250 objekter har vi nå samlet oddsen fra utenlandske spillselskap inn i hver tilhørende kamp. Dermed kan du enkelt sammenligne direkte hvor du får den beste oddsen. I tillegg har vi gjort hver eneste boks større for å bedre leservennligheten.

Tips, nye oddssider

Mer informasjon enn noen gang tidligere

Den største endringen finner du imidlertid på våre utvalgte oddskamper. I fredagens utgave presenterer vi 30 av dem med tabellinjer for både pause og slutt, hjemmelagets ti siste hjemmekamper og bortelagets ti siste bortekamper samt våre prosentforslag i tillegg til alt som var med fra før. I tillegg byr vi på en eksklusiv oversikt vi håper faller i smak. På hver eneste utvalgte kamp presenterer vi statistikker for 1-0- og 0-1-handikap for både hjemme- og bortelaget samt total over/under-statistikk på begge lagene denne sesongen. Dermed gir våre nye oddsanalyser deg mer informasjon enn noen gang tidligere og grunnlaget for å vurdere handikap-, over/under-, pause og vanlige HUB-spill er klart forbedret.