Fantasy er tilbake!

,

Nicklas Bendtner, Rosenborg

Nå kan du sette opp Fantasy-laget ditt for kommende sesong, og i år vil vi følge det populære manager-spillet ekstra tett. Premier blir det også.

Premier Leagues-manager spill er kjent over hele verden. I fjor fikk Eliteserien, som første liga utenom Premier League, rettighetene til det populære spillet og det ble en umiddelbar suksess. Nå er det duket for oppfølgersesongen, og vi stiller også i år med egen liga, selvsagt.

Nytt av året er at vi denne sesongen kommer til å dele ut flere premier. I tillegg til premie for den beste manageren sammenlagt, vil også rundens og månedens manager bli premiert. Hver uke vil du også få eksklusive tips, blant om hvilke spillere du bør kjøpe og hvilke du bør unngå den kommende runden. Klarer du å slå vår Fantasy-ekspert?

Ligaen vår er åpen for påmelding, og prosessen er såre enkel. Sett opp ditt eget lag på http://fantasy.eliteserien.no og bruk koden 3219-914 for å bli med. Har du allerede opprettet lag? Da finner du ligaen vår her. Lykke til!